Semaglutid – Ozempic

Semaglutid 5mg (Ozempic) är ett av Världens bästa viktminskningsmedel, nu helt receptfritt i Sverige. Alla generiska läkemedel på anabolasteroider.net är labbtestade. På den hemsidan kan du enkelt betala med Visa, Mastercard eller klassiska BTC.


Semaglutid 5mg kit

Semaglutid 5mg med BAC (sterilt) vatten och 2st insulinsprutor hittar du hos anabolasteroider.net som utöver steroider har flera populära produkter som Semaglutid och Melanotan 2.


Hur du blandar Semaglutid

Semaglutid kommer i en 5mg vial och en liten flaska med sterilt vatten samt två insulinsprutor. Du blandar 2ml sterilt vatten i vialen med Semaglutid råvara, detta gör du genom att fylla 2st insulinsprutor (varje spruta rymmer ca 1ml) med sterilt vatten, sedan injicerar du båda insulinsprutor med sterilt vatten i vialen med Semaglutid råvara (pulver) och skakar sedan försiktigt vialen tills all råvara är utblandad med vätskan. När vätskan är helt klar som vatten och inget pulver syns i vialen är Semaglutid färdig att använda.

Hur du injicerar Semaglutid

Du injicerar Semaglutid på samma sätt som Melanotan 2 (barbiedrogen) i bukfettet ett par centimeter från naveln. En vanlig startdos är 0,25mg vilket är 10iu på insulinsprutan. Vissa startar på 0,50mg vilket blir till 20iu på insulinsprutan. Du injicerar en gång per vecka, var sjunde dag. Var noga med detta och skriv gärna påminnelser i kalendern till kuren är avslutad.

Hur du förvarar Semaglutid

Du förvarar Semaglutid på samma sätt som Melanotan 2 (barbiedrogen) i kylskåpet. Då är hållbarheten upp till tre månader. I rumstemperatur är hållbarheten i sämsta fall någon vecka. Så var noggrann med detta.

Hur snabbt ser du resultat med Semaglutid

Du bör minska i vikt redan efter 1-2 veckors användning med Semaglutid. De flesta användare kör ett upplägg på 12 veckor och går ner mellan 5-10kg i vikt. Lägg till några promenader i veckan och försök äta lite mindre och lite hälsosammare än du gör normalt så kan viktnedgången bli ännu större.