Melanotan 2

När vi tittade närmare på Semaglutid på Anabolasteroider.net hittade vi även en gammal favorit som står sig ännu, mellokit som ofta kallas Barbiedrogen. Melanotan 2 gör att du blir brunare än naturligt när du solar utan att du bränner huden. Melanotan kallas ofta Mello eller barbiedrogen då Melanotan 2 gör dig brunare än normalt.


 1. Minskad aptit.
 2. Illamående i början innan kroppen vant sig vid Melanotan 2.
 3. Värmande känsla i ansiktet.
 4. Ökad/Spontan erektion hos män.
 5. Ökad Libido hos kvinnor.
 6. Du kan få nya leverfläckar och det är inget som du behöver oroa dig över, leverfläckarna avtar oftast med tiden.

  Är Melanotan 2 lagligt i Sverige?

  Melanotan 2 är en kosmetisk produkt som är laglig att köpa, laglig att ha hemma och även laglig att använda, men inte laglig att sälja. Så du kan berätta för dina kompisar att du använder Melanotan 2 och vart du har köpt ditt Mello, men inte köpa till kompisar och sälja vidare, då blir det olagligt. Melanotan 2 kitet med steril vätska och insulinsprutor kostar 399kr på Anabolasteroider.net och där kan du betala både med kryptovaluta (BTC) och med VISA och Mastercard kort.

  Vi gillar deras kortbetalning som inte är spårbar eller syns på din banks kontoutdrag

  Vi gillar Anabolasteroider.net speciella kortbetalning, som inte är spårbar, utan som själv köper krypto i bakgrunden och köpet går därför inte att spåra på din banks kontoutdrag. Helt klart en glädjande nyhet för oss som gillar produkter som normalt måste köpas med Bitcoin eller att kontanter ska skickas i brev. Det här gör att vi vågar och orkar handla oftare än tidigare då Bitcoin och pengar som ska skickas i brev är ganska tidskrävande och lite pirrigt.

  Biverkningar

  Flera rapporter från de som använder Melanotan 2 uppger positiva biverkningar som ökad sexlust och mindre fett. Vissa upplever trötthet de första injektionerna men de avtar efter 4-7 dagar, och då kan man ta sitt mello på kvällen innan läggdags så märks tröttheten inte av.

  Läs deras FaQ om Melanotan 2

  Läs gärna mer på Anabolasteroider.net där det finns en utförlig FaQ som Melanotan 2 som beskriver i detalj hur du använder Melanotan 2.